ONS TEAM

Bij salon Hairdreams werken wij met een hecht team met veel passie en liefde voor ons vak. Bent u benieuwd wie iedere dag bij salon Hairdreams vol enthousiasme klanten als u helpen?

Natasja

Ik ben Natasja en ben sinds oktober 2004 eigenaresse van salon Hairdreams. Als klein meisje vond ik het al heerlijk om bezig te zijn met haar! Elke dag ben ik nog dankbaar dat ik van mijn passie mijn beroep heb mogen maken.

Al ruim 17 jaar probeer ik mijzelf continue uit te dagen en ontwikkelen door het volgen van trainingen en cursussen. Dit heeft er mede toe geleid dat ik meerdere keren ben genomineerd in de categorie Dames en de categorie Pers Award. In 2013 heb ik de Coiffure Award in de categorie dames weten te winnen.

 

Maatwerk leveren, als je dat doet, wordt het werk ook nooit saai. Ik geloof heel erg in persoonlijk advies en kijken wat echt bij ieder individu zelf past.


Dus heb je zin in een nieuw kapsel of wil je je vertrouwde kapsel laten bijwerken,
kom dan gezellig bij ons langs en we helpen je graag verder!

Wij dromen van mooie haren. Volg je dromen ze weten de weg!

Nellie

Leuk dat je op onze website kijkt. Ik ben Nellie en ik ben al sinds 2007 kapster in het team van Hairdreams. Een bekend gezicht dus!

Het mooiste aan ons vak vind ik dat er zoveel variatie is. Zo haal ik er veel plezier uit om klanten van een compleet nieuwe look te voorzien, maar vind ik het ook heel leuk en belangrijk om juist ouderen te laten stralen met hun vertrouwde kapsel.

 

Dus wie er ook in de stoel verschijnt; de sfeer in onze kapsalon is altijd goed! Aan de haven van Goeree zorgen we er samen voor dat jij weer met een tevreden gevoel naar buiten stapt. Tot snel!

Chantal

Hoi! Mijn naam is Chantal. Sinds 1 september 2017 maak ik deel uit van het team bij salon Hairdreams.  Mooi haar maken is mijn passie! Dit is het liefste wat ik doe en daardoor voelt mijn werk geen enkel moment als “werk”!

 

Elke klant zie ik als een uitdaging. Als de klant tevreden en met een grote glimlach de salon uitgaat is voor mij de uitdaging geslaagd!  Dit jaar ben ik 15 jaar werkzaam als kapster en ik ben nog lang niet uitgeleerd.

Dus wie weet tot ziens bij mij in de stoel, dan maken we er samen wat moois van.

Invest in your hair. You wear it every day.

Bianca

Ik ben Bianca, de jongste van team Hairdreams. Ik ben hier begonnen als stagiaire en in 2018 werd dit mijn vaste job. Ik vind het leuk om elke dag nieuwe technieken te leren, en deze toe te passen in dit mooie beroep. Gek ben ik op hippe kleuren en deze toe te passen in het haar.

 

Ben jij opzoek naar een nieuw kapsel of kleurtje? Kom eens langs! Samen met mijn collega’s maken we er altijd iets moois van!